Stenskottslagning

Vänta inte för länge med stenskottslagning! Låt oss åtgärda din lackskada innan det är försent! Stenskott är svårt att undvika och risken att drabbas är särskilt stor under vinterhalvåret. De flesta bilägare drabbas tyvärr av lackskador någon gång och en av de vanligaste skadorna är stenskott.

Nordic Dent AB kan stenskottslagning och vi gör alltid vårt yttersta för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Laga stenskott i lacken i tid

Lackskador innebär vanligtvis att den underliggande plåtytan är blottad och det gör att risken för rost ökar. Bilens lack är ett väldigt viktigt rostskydd och vi rekommenderar att du kontrollerar den regelbundet. Om du undviker till exempel stenskottslagning så kan du vara tvungen att lackera om din bil och det kan bli en dyr historia om du har otur.

Nordic Dent AB kan hantera de flesta bilmärken och utför all stenskottslagning med samma engagemang och kvalitetsfokus. Ditt fordon är i trygga händer när du överlämnar det till oss.

Stenskottslagning med fläcklack

När vi utför stenskottslagning på motorhuvar så använder vi oss av högkvalitativt fläcklack. Den här metoden innebär att man fyller i lackskadorna med ett lack som sedan får härdas innan eventuellt överskott tas bort.

Nordic Dent AB har ett team av erfarna tekniker som arbetat med fläcklack i många år och på så sätt fått omfattande kunskaper i stenskottslagning. De vet vilken teknik som ska användas och hur de ska blanda lacket för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Vi har valt vår lackleverantör med stor omsorg och kan garantera att det lacket vi använder sitter kvar även efter till exempel polering.

Nordicdent AB har fasta stationer i följande städer: Halmstad, Lidköping, Skara och Skövde. Vi får våra uppdrag från olika bilhandlare som finns i Götreborg, Hallands län, Jönköpings län och Skaraborgs län.

Stenskottslagning Halmstad
Vi arbetar med stenskottslagning och reparerar bilens lackskada med fläcklack. Nordicdent AB i Halmstad är specialister på riktning av bucklor och stenskottslagning.

Kontakt

Kontakta oss gärna via telefon eller e-post om du vill ha mer information om våra tjänster och om stenskottslagning. Vi vet hur man åtgärdar en lackskada på bästa sätt!