Buckelreparation

Är bilen i behov av buckelreparation? Oroa dig inte – vi på Nordic Dent AB tar gärna hand om ditt fordon och ser till så att det blir som nytt igen. Vi är specialister på att fixa buckla på bil och har gedigna kunskaper i hur man reparerar plåtskador på bästa sätt.

En bil utsätts nästan konstant av påfrestningar av olika slag och det är inte ovanligt att den drabbas av till exempel parkeringsskador, repor och bucklor. Nordic Dent AB är proffs på buckelreparationer och plåtskador – vi vet hur man ska fixa buckla på bil och hur man får fordonet att se nytt ut igen.

PDR – fixa buckla på bil utan omlackering

När vi arbetar med bucklor och andra sorters plåtskador så använder vi oss av PDR, Paintless Dent Removal. Det är en miljövänlig teknik som gör att fordonets kaross repareras på ett hantverksmässigt sätt och återställs till fabriksliknande skick. PDR fungerar utmärkt både när man vill ta bort bucklor från fordon samt vid reparation av hagelskador.

Vi använder oss av professionella specialverktyg och går in bakom plåten för att sedan massera ut bucklan. Nordic Dent AB:s skickliga tekniker kan för det mesta komma åt bucklan utan att behöva demontera något.

En av fördelarna med den här tekniken är att man slipper att lackera om den skadade delen och kan på så sätt undvika trista nyansskillnader. Vi ser till så att plåten återfår sin ursprungliga form och att billacken förblir hel och blank.

Nordic Dent AB – våra tekniker kan buckelreparationer

Våra tekniker är erfarna och arbetar med noggrannhet och precision – fokus ligger naturligtvis på att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Vi vill vara ditt förstahandsval när din bil är i behov av buckelreparation!

Nordic Dent AB samarbetar med ett flertal bilhandlare i Göteborg, Hallands län, Jönköpings län och Skaraborgs län. Vi har dessutom fasta stationer i Lidköping, Skövde, Skara och i Halmstad. Vårt företag är väletablerat inom bilbranschen och har funnits sedan 2002.

Buckelreparation Halmstad
Våra tekniker på Nordic Dent AB i Halmstad kan buckelreparationer. Fixa buckla på bil utan omlackering hos oss.

Kontakta oss

Är du nyfiken på hur en buckelreparation går till hos oss på Nordic Dent AB? Vill du att vi ska fixa buckla på bil? Hör av dig redan idag så ser vi till så att ditt fordon blir som nytt igen!